مدیرکل دامپزشکی ایلام:

36 اکیپ بر ذبح دام عید قربان نظارت دارند

سرویس: استان ایلام
کد خبر: 690
|12:46 - 1404/03/14
نسخه چاپی
36 اکیپ بر ذبح دام عید قربان نظارت دارند
احمدی گفت: همزمان با عید قربان، بیش از ۳۶ اکیپ ثابت و سیار در سطح شهر ایلام جهت نظارت بر ذبح دام ها فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایلام رصد ، «یونس احمدی» مدیرکل دامپزشکی ایلام در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: به مناسبت عید سعید قربان، اداره کل دامپزشکی استان ایلام با راه‌اندازی ستاد اداره کل و 12 شهرستان، 36 اکیپ ثابت و سیار را برای نظارت بر ذبح دام‌ها فعال کرده است. 

 وی در ادامه با بیان اینکه این اکیپ‌ها شامل یک دکتر دامپزشک، کارشناس بازرسی گوشت و یک روحانی برای نظارت شرعی هستند، افزود: نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام‌ها در سطح استان انجام می‌شود و همکاران ما در صورت درخواست شهروندان، در محل حاضر شده و نظارت لازم را انجام می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام با بیان اینکه بهداشت گوشت قربانی باید برای مردم اهمیت داشته باشد، گفت: مردم باید از تماس مستقیم با گوشت خودداری کنند و در صورت امکان از دستکش و عینک استفاده کنند. 

احمدی با بیان اینکه همچنین پس از ذبح، محل کار باید ضد عفونی شود، گفت: گوشت استحصال شده نیز باید به مدت 24 تا 48 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی ایلام افزود: نگهداری گوشت در دمای یخچال به بهبود کیفیت آن کمک کرده و عوامل بیماری‌زا را کاهش می‌دهد.

وی در پایان از مردم خواست که در صورت تمایل به مشارکت در این زمینه، با همکاران دامپزشکی تماس بگیرند تا از بروز مشکلات بهداشتی ناشی از دام‌های قربانی جلوگیری شود.

انتهای پیام/ن

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد