به گزارش ایلام رصد ، شکیبا عزیزبیگی، مدیر شهر کتاب ایلام نیز با بیان اینکه برای راه اندازی شهر کتاب و اخذ استانداردهای لازم، دو سال طول شده است، اظهار کرد: برای اخذ نمایندگی شهر کتاب استانداردهای بالایی را باید فراهم میکردیم و تلاش زیادی داشتیم که شهر کتاب ایلام مکانی در خور و شأن مردم با فرهنگ استان باشد.
وی گفت: در شهر کتاب ایلام زمینه فعالیت برای حضور ناشران استان و فروش کتابهای بومی استان و با زبان کردی نیز فراهم شده است.
«عمران خودآموز» ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام نیز اظهار کرد: راهاندازی شهر کتاب یک کار بزرگ فرهنگی و نقطه عطفی در حوزه فرهنگ شهر ایلام است که آثار و تبعات آن به تدریج خود را نشان خواهد داد.
وی گفت: علاوه بر دایر کردن یک مرکز جامع عرضه کتاب از بهترین ناشران ایران، شهر کتاب باید برای خود یک پیوست فرهنگی تعریف کند و با سلسله برنامه های فرهنگی، درس گفتارها، نشستهای نقد و بررسی کتاب، ارتباط گیری با هنرمندان و ناشران و... از یک کتابفروشی صرف به سمت یک مرکز فرهنگی تمام عیار سوق پیدا کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان ایلام پیشنهاد داد: از آنجا که در استان ایلام به دلیل فقدان شبکه توزیع مناسب همواره با عدم دسترسی مردم به آثار منتشره توسط نویسندگان و ناشران ایلامی مواجهیم، لذا انتظار داریم که شهر کتاب به عنوان محل دائمی نمایشگاه کتاب استان زمینه عرضه آثار منتشرشده توسط نویسندگان و ناشران استان را به شکل مجزا فراهم کند.
انتهای پیام