به گزارش ایلام رصد ، مهناز همتی مدیر کل استاندارد ایلام ظهر امروز با بیان اینکه طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف رمضان در ایلام آغاز شده است گفت: با آغاز ماه مبارک رمضان و به دلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح از طریق آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود، تاکید کرد: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله: کشک مایع، شیرپاستوریزه و استرلیزه، قند، شکر، چای سیاه، پنیرلاکتیکی، پنیر خامهای، مایع، ژل ظرفشویی و سدیم هیپوکلریت از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
مدیرکل استاندارد ایلام با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
وی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان نیز خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دورهای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
انتهای پیاممهناز همتی مدیر کل استاندارد ایلام ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام با بیان اینکه طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف رمضان در ایلام آغاز شده است گفت: با آغاز ماه مبارک رمضان و به دلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح از طریق آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود، تاکید کرد: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله: کشک مایع، شیرپاستوریزه و استرلیزه، قند، شکر، چای سیاه، پنیرلاکتیکی، پنیر خامهای، مایع، ژل ظرفشویی و سدیم هیپوکلریت از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
مدیرکل استاندارد ایلام با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
وی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان نیز خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دورهای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
انتهای پیام