یادداشت؛

مردم به عمل نیاز دارند

کد خبر: 638
|22:22 - 1404/01/19
نسخه چاپی
مردم به عمل نیاز دارند
رسانه‌ها در انتصابات غرق شده‌اند و مردم به تحقق کار عملی نیاز دارند، نه شعار، تغییر فرماندار یا مدیران.

به گزارش ایلام رصد ، رضا میرزاد فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: یکی از چالش‌های اساسی تریبون‌داران و اهل سخن و نظر در فضای رسانه‌ای اعم از مجازی و مکتوب، تمرکز بیش از حد بر مسائل سیاسی و انتصابات است، در حالی که مشکلات روزمره مردم مانند گرانی، کمبود امکانات، بی‌عدالتی‌های اجتماعی و مدیریت ناکارآمد به حاشیه رانده شده است.
 

این رویکرد نه‌تنها مطالبات واقعی مردم را نادیده می‌گیرد، بلکه به نوعی بی‌اعتمادی به رسانه‌ها و نظام سیاسی دامن می‌زند. 
 

 مردم به دنبال تغییرات ملموس در زندگی خود هستند، نه صرفاً جابه‌جایی چهره‌ها در پست‌های مدیریتی. 
 

 وقتی رسانه‌ها به جای پرداختن به مسائل حیاتی مانند معیشت، اشتغال، سلامت، آموزش و زیرساخت‌ها، صرفاً به بازی سیاسی «چه کسی بر چه صندلی می‌نشیند» مشغول شوند، عملاً به بی‌تفاوتی عمومی و یأس اجتماعی دامن می‌زنند.
 

 اگر رسانه‌ها خود را بازتاب‌دهنده صدای مردم می‌دانند، باید اولویت‌های مردمی را در دستور کار قرار دهند، نه بازی‌های سیاسی را. 
 

 مردم به عمل نیاز دارند، نه شعار، تغییر فرماندار یا مدیران زمانی برای مردم ارزشمند است که منجر به بهبود شرایط زندگی آن‌ها شود، در غیر این صورت، این تغییرات برایشان بی‌تفاوت است. 
 

اگر رسانه‌ها و مسئولان به‌جای حل مشکلات، مدام درگیر حواشی سیاسی باشند، نارضایتی مردم انباشته شده و ممکن است به شکل‌های غیر قابل پیش‌بینی بروز کند. 
 

 در نهایت، مردم به رسانه‌ها و مسئولانی نیاز دارند که گوش شنوا و اراده‌ای قوی برای حل مشکلات داشته باشند، نه اینکه فقط درگیر مناسبات سیاسی باشند.
 

 آیا زمان آن نرسیده که به جای تمرکز بر «کسی که می‌آید»، بر «کاری که باید انجام شود» متمرکز شویم؟
 

 آری مهم نیست دلار ۱۰۵ شده مهم نیست، طلا چند شده مهم نیست، نان نیست مهم نیست، میوه گران شده مهم نیست و....

 درک درد مردم مهم‌تر از آن است که منفعت برخی رسانه‌ها تأمین شود، مثلاً اگر فلان مدیر و فرماندار بیاید نان این جماعت در روغن است و اگر نیایند از نظر آنها آبروی استان در خطر است.
 

 جالب اینجاست برخی‌ها که خود را دلسوز اربعین و آبروی استان می‌دانند در زمان اربعین فقط به دنبال این هستند که مردم استان را نسبت به اربعین بدبین کنند؛ اما حالا به خاطر منافع پشت پرده خود علیه فرمانداران موضع می‌گیرند و آن را مطالبه مردم عنوان می‌کنند و دلسوز اربعین شده‌اند.
 

 یعنی به نظر اینها مطالبه مردم استان الان تعویض فرماندار است؟ این آمار را چطور از مردم گرفتید؟
 

 چطور خنده‌تان نمی‌گیرد از این تحلیل من‌درآوردی؟ حداقل برای منفعت خود دنبال تحلیلی باشید که به واقعیت نزدیک باشد.

 

انتهای خبر/س